Amirul Hafiz :)

hi hi :) korang-2 aku nak cerita sikit pasal kawan baru aku ni haa , abe Amirul Hafiz <3 awww
Handsome kan ? hee xD dia ni baik tauuu , bila aku takda mood kadang-2 dia buat aku tersenyum sensorang macam orang tak betul dihadapan phone :) hehe , apalaaaa ^^
aku suka dia cause dia jujur , baikk . awww ^^v mesti dia kembang :) 
awakkk ! saya tak pernah lupakan awak tauu ! saya janji ^^v saya akan jadi kawan awak buat selama-lamanyee <3 awak pun okay , iloveyousomuch kawan :* 

Terima Kasih kerana membace :) jangan lupa like ^^

No comments:

Post a Comment