omeyy muncul lagi♥

Tengok budak omeyy ni dia cerita lagi pasal sayaa dekat blogger dia , alololo >.< sweetnyee dia . grrr ~ geramm .
heeee :D i punn dahh sayangg awok jugakk lahh , hee :D dia cemburu lahh saya rapat dengan orang lain , youu jangan risauu kay .
i dengan dorang just kawan jee , tak lebeh pun , i dah anggap youu macam kaka kandung i sendiri youu . If i ade kaka macam youu mesti best right , omeyy pulak :)  Rambut dia macam aku ! korang ade ? hoho , iloveyouuuuu awakkk . jangan gedik-2 kayy .
Terima Kasih kerana membace :) jangan lupa like ^^

No comments:

Post a Comment